.
wino obowiązkowo, dodaje smaczku przygotowaniom
ziemniaki ugotowane w łupinkach obieram, kroję na plasterki i nakładam plasterek sera
zwykle żółty, morski, dziś pleśniowy
kasztany i ziemniaczki układam na ruszcie, kiedy mięso jest prawie gotowe
ziemniaki ugotowane w łupinkach obieram, kroję na plasterki i nakładam plasterek sera
zwykle żółty, morski, dziś pleśniowy
kasztany i ziemniaczki układam na ruszcie, kiedy mięso jest prawie gotowe
Mmmm... Jakie pyszności ! A te złote talarki, to ziemniaki ? :)
OdpowiedzUsuń:)
OdpowiedzUsuńAsiu,
to są ziemniaczki,zapiekane z plasterkiem sera.
słonecznego popołudnia
O, fajny pomysł ;)
OdpowiedzUsuńspontaniczny pomysł na dodatek do grillowanego mięsiwa przyjął sie jak najlepszy rarytas :)
OdpowiedzUsuń